Артритис само (лош) спомен
ivan-sv

Повод за надеж е писмото со кое се заблагодарува на Иван Ѓеоргиев. По земањето на Варумин се чувствува многу подобро, оди и повторно гледа со едното око кое ослепело бидејќи имала мултиплекс склероза

X