Category: Новости

Повод за надеж е писмото со кое се заблагодарува на Иван Ѓеоргиев.
По земањето на Варумин се чувствува многу подобро, оди и повторно гледа со едното око кое ослепело бидејќи имала мултиплекс склероза

Е К С Л У З И В Н О !
ВАРУМИН® – Македонскиот бренд е веќе присутен и на Американскиот пазар
Интер-Еврогенекс FDA Facility Регистарски број 18060520592

X