Искуства со Varumin®

Varumin® има успеси во лечењето на малигните заболувања кои се дури и невозможни за современата медицина. Би сакале да споделиме дел од нив:

Jadwiga

Пациент со успесно третиран Карцином на хранопроводник
(esophagus squamous-cell carcinoma)

Резултати и документација

Димитар

Рак на простата
Документација од лечењето на Димитар

Резултати и документација

Стефан (4)

Малиот Стефан беше болен од неуробластома, стадиум IV. Претходно е лечен хируршки и со хемотерапија. Прогнозата за оваа болест е лоша. Стефан е комплетно излечен благодарение на Varumin®.

Документација од лечењето на Стефан (на српски јазик)

Резултати и документација

Д-р Елизабета

Елизабета е доктор по општа медицина. Имала дијагноза CIN I, со присуство на HPV тип 58. Varumin® земала во период од 2 месеци и на следната анализа е потврдено отсуство на HPV.

Изјава од пациентот

Резултати и документација

Наташа, мајка

Пациент со HPV во CIN III, зема Varumin® во тек на бременоста. Раѓа здраво девојче, а CIN-от се намалува.

Изјава од мајката

Резултати и документација

Павлинка од Варна

Рак на панкреас, со метастази

Изјава (на бугарски јазик)

Резултати и документација

Успех и во Холандија

Рак на простата, со метастази низ скелетот.

Изјава

Резултати и документација

Андреа, студент

Carcinoma corticis glandulae suprarenalis, Hyperplasia medular glandulae suprarenalis.

Целиот тек на лекувањето (на српски јазик)

Резултати и документација

Блаженка, Нови Сад

CA-125 опаѓа после третманот со Varumin®

Изјава и резултати од пациентот (на српски јазик)

Резултати и документација

Венцислав, Сандански

Излечен од Ca pulmonum

Изјава и резултати од пациентот (на бугарски јазик)

Резултати и документација

Госпоѓа Биједиќ, Тузла

Успех на Varumin® во третманот на Ca ductale invasivum (метастазиран рак на дојката).

Изјава и резултати од пациентот (на српски јазик)

Резултати и документација

Благородна, Гевгелија

Cystadenocarcinoma ovarii metastaticum.

Резултати од пациентот

Погледај го PDF документот

Г-ѓа Тешкереџиќ, Сараево

Ca. cervicis

Изјава и резултати од пациентот (на српски јазик)

Резултати и документација
X