Успеси во лечење на малигните заболувања со Varumin®

Jadwiga

Пациент со успесно третиран Карцином на хранопроводник
(esophagus squamous-cell carcinoma)

Стефан (4)

Малиот Стефан беше болен од неуробластома, стадиум IV. Претходно е лечен хируршки и со хемотерапија. Прогнозата за оваа болест е лоша. Стефан е комплетно излечен благодарение на Varumin®.

Документација од лечењето на Стефан (на српски јазик)

Наташа, мајка

Пациент со HPV во CIN III, зема Varumin® во тек на бременоста. Раѓа здраво девојче, а CIN-от се намалува.

Изјава од мајката

Успех и во Холандија

Рак на простата, со метастази низ скелетот.

Изјава

Блаженка, Нови Сад

CA-125 опаѓа после третманот со Varumin®

Изјава и резултати од пациентот (на српски јазик)

Димитар

Рак на простата
Документација од лечењето на Димитар

Д-р Елизабета

Елизабета е доктор по општа медицина. Имала дијагноза CIN I, со присуство на HPV тип 58. Varumin® земала во период од 2 месеци и на следната анализа е потврдено отсуство на HPV.

Изјава од пациентот

Павлинка од Варна

Рак на панкреас, со метастази

Изјава (на бугарски јазик)

Андреа, студент

Carcinoma corticis glandulae suprarenalis, Hyperplasia medular glandulae suprarenalis.

Целиот тек на лекувањето (на српски јазик)

Венцислав, Сандански

Излечен од Ca pulmonum

Изјава и резултати од пациентот (на бугарски јазик)