Третман со Варумин®

Varumin® е традиционален хербален лек наменет за перорална апликација, кој се состои …
Повеќе

Дополнителна Терапија

Комбинираната терапија е вообичаено пожелна, затоа што третманот на канцер …
Повеќе

Клинички испитувања

Клиничко испитување на тераписката ефикасност, подносливост и …
Повеќе

Идентификација на производот

Varumin® пакувањето содржи две темно обоени шишенца. Varumin® 1 има волумен …
Повеќе
Новости”][/vc_column_text][/vc_column]
[/vc_row]

Tratament cu varumin

Varumin® este un remediu împotriva cancerului pe bază de plante pentru administrare orală, constă …
Повеќе

Terapia suplimentară

Nu există nicio dovadă de interacțiuni ale Varumin® cu chimioterapia sau alte tratamente pentru …
Повеќе

Studii
Clinice

Produs medicamentos pe bază de plante, dedicat pentru tratamentul diferitelor tipuri de cancer …
Повеќе

Identificarea produsului

Cutia Varumin® conține două sticle de culoare închisă, numite Varumin® 1 și Varumin®2 …
Повеќе
Новости”][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Tratament cu varumin

Varumin® este un remediu împotriva cancerului pe bază de plante pentru administrare orală, constă …
Повеќе

Terapia suplimentară

Nu există nicio dovadă de interacțiuni ale Varumin® cu chimioterapia sau alte tratamente pentru …
Повеќе

Studii
Clinice

Produs medicamentos pe bază de plante, dedicat pentru tratamentul diferitelor tipuri de cancer …
Повеќе

Identificarea produsului

Cutia Varumin® conține două sticle de culoare închisă, numite Varumin® 1 și Varumin®2 …
Повеќе
X